חיים שטרקמן
הגיע למכבי ת"א ב-1964 ושיחק בה 11 עונות. "חיימון" הפך לאחד הרכזים החכמים והטובים בתולדות מכבי והכדורסל הישראלי. בעל יד זהב, עם לא מעט משחקים של למעלה מ-30 נקודות באירופה והבנת משחק נפלאה. במשך 3 שנים היה קפטן הקבוצה, ולאחר פרישתו אף אימן את הקבוצה עונה אחת. כשחקן זכה עם מכבי ב-8 אליפויות וב-7 גביעים. קלע 501 נקודות באירופה ו-1,814 נקודות בליגה.
אמנון אבידן
שחקן מוביל במכבי ת"א בין 1961 ל-1971. שותף בכיר בנס בדאלונה, גמר גביע המחזיקות ב-67' ובמשחק הראשון אי פעם מול ריאל מדריד שעורר התרגשות עצומה. שימש שנתיים כקפטן הקבוצה וזכה להצית את לפיד המכביה. נאלץ לפרוש לפני גיל 30 בגלל פציעה קשה בברך. עשרות שנים כיהן כיו"ר הוועדה המקצועית של מכבי ת"א. כשחקן זכה עם מכבי ב-7 אליפויות ו-6 גביעים, וקלע 1,700 נקודות בליגה.
אריה ברנוביץ'
שיחק כדורסל בקבוצת החשמונאים במסגרת מכבי צעיר בסוף שנות ה-40. ב-1969 מונה לגזבר מועדון הכדורסל מכבי ת"א והיה בכיר בהנהלת הקבוצה במשך עשרות שנים. שותף מלא בקבלת כל ההחלטות המשמעותיות והגורליות ובהפיכתו של מועדון מכבי ת"א למקצועני ומצליח.
צבי רול ז"ל
הצטרף להנהלת מכבי ת"א ב-1965. למעלה מ-20 שנה היה הממונה על קשרי החוץ וקשרי העיתונות של הקבוצה האלופה וכונה "שר החוץ" של מכבי. צבי היה ד"ר לאופטיקה פיזיקלית ופרופסור חבר באוניברסיטת תל-אביב. הלך לעולמו ב-1989. את התואר יקבל בשמו בנו, יוסי רול.