תפריט
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים

יורוליג לנוער: מכבי סיימה במקום השני

השחקנים של עדי עמוס נקלעו לפיגור גדול ולא הספיקו לחזור בהפסד 74:62 לרומא בגמר הטורניר ביוון. 17 לנווה

27/03/2022
ראשי · נוער · יורוליג לנוער: מכבי סיימה במקום השני
יורוליג לנוער: מכבי סיימה במקום השני
קבוצת הנוער של מכבי תל אביב סיימה במקום השני בטורניר היורוליג בפטראס, יוון. הצהובים הצעירים, שדהרו ל-0:3 במשחקי הבית המוקדם, התקשו להתמודד עם הגודל של שחקני סטלאזורה רומא, שזכתה באירוע בזכות ניצחון 62:74 במשחק הגמר. 

רומא נהנתה שוב ממשחק מצוין של מתאו ויזינטין, שסיים עם 25 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, לצד שליטה בצבע של מוסא דומביה המתנשא לגובה 2.09 מטרים (10 נקודות, 16 ריבאונדים, 4 חסימות ו-28 נק' מדד יעילות). האיטלקים הגיעו להפסקה ביתרון של 11 נקודות ואחריה רצו ל-3:14 ברבע השלישי. 10:20 של המכבים ברבע המכריע פשוט לא הספיק. 

עפרי נווה הוביל את קלעי הצהובים עם 17 נקודות, תומר אגמון תרם 16 ו-7 ריב' ושחר דורון הוסיף 9 ו-4 אסיסטים. עוד קלעו למכבי: אלעד בקשי 6, עידו אילוז 5, ניב אבידן 4, עידו מנצ'ל 3, אילי עזרן 2. עוד שותפו: רועי בהר, נועם יעקבי, יהלי שושן, עומר מאייר. 

דירוג טורניר היורוליג לנוער בפטראס:
1. סטלאזורה רומא. 
2. מכבי תל אביב. 
3. הדור הבא פטראס. 
4. ברצלונה. 
5. הסלינקי. 
6. טביליסי. 
7. אולימפיאקוס. 
8. פרומיתיאס פטראס.


מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי אינטסגרם
איתנו

להיות מכביסט

מצטרפים למועדון האוהדים הרשמי ונשארים הכי קרובים שיש. תוכן בלעדי, כל העדכונים לפני כולם, הזמנות לאירועים ומלא הטבות ופעילויות צהובות במיוחד

הצטרפו עכשיו!
איתנו
הטבות מכביסט
הצטרפו למועדון מכביסט
×