אגדת הכדורסל טייריס רייס, הגיבור של הזכיה ביורוליג ב-2014, חוזר לישראל לשדרג את דור העתיד. הגארד המצטיין, שנחשב לספורטאי משקיע במיוחד, בנה יחד עם אבי אבן (הסקאוט הראשי וראש מערך פיתוח השחקנים) מחנה אימונים ייחודי בתל אביב בתחילת אוגוסט - Maccabi Legacy Camp.
טייריס רייס יגיע מארצות הברית עם אנשי צוותו ויחד עם אבי אבן ומאמני מחלקת הנוער המפוארת של מכבי תל אביב יעבירו מחנה אימון בן שלושה ימים מ-2 עד 4 באוגוסט. מדובר על הזדמנות מצוינת לשיפור יכולות אישיות, הקניית guard skills (מתאים לשחקנים בכל העמדות) והכל בעבודה בקבוצות קטנות. מחנה האימונים, שייערך במרכז ספורט השלום בתל אביב (אולם מידטאון, סמוך למגדלי עזריאלי), מחולק לשניים. בשעות 9 עד 12 בבוקר יתקיימו אימוני הקבוצות לנערים בכתות ח' עד י', בעוד שבשעות חמש עד שבע בערב ייערכו אימונים לשחקנים בגיל 17 ומעלה (נוער+בוגרים צעירים).
שימו לב: ההרשמה פתוחה לשחקנים מכל הקבוצות ולא רק ממחלקת הנוער של מכבי. ההשתתפות במחנה האימונים היוקרתי בעלות של 1,050 שקלים בלבד וההרשמה ביישומון (אפליקציה) של מחלקת הנוער.